PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 42g13kcal0.4g2.2g0.1g0.8g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Riisi puuroutuva 70g241kcal4.3g53.2g0.5g1.6g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g56g34kcal0.5g2.9g2.3g0.2g
Kasvisliemikuutio 5.6g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g8.4g33kcal2.7g0g2.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g5.6g5.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g895kcal19.8g129.8g30.8g8.4g
Valittu annoskoko444g448kcal9.9g64.9g15.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna222g224kcal5g32.5g7.7g2.1g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816