Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 70g121kcal5.3g1.6g10.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g231kcal1.4g2.1g24.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki87g49kcal7.4g4.4g0.2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi70g315kcal4.5g42g14.7g2.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton28g201kcal0g0g22.4g0g
Mangosose, Piltti87g53kcal0.3g13.1g0.3g0.9g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.1g7.3kcal1.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g2195kcal41.4g185.8g145.2g6.2g
Valittu annoskoko444g1098kcal20.7g92.9g72.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna222g549kcal10.4g46.5g36.3g1.6g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199