Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g37g201kcal0.4g0.4g21.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.3g22kcal0.6g4g0.1g1g
Ruisjauho kokojyväjauho 32g98kcal2.8g17.8g0.6g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.6g0.5g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 146g47kcal4.2g2.9g0.9g5.1g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g29g99kcal6.3g0.3g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 58g20kcal1.8g2.9g0.1g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g1394kcal53g113.4g74.4g25.2g
Valittu annoskoko445g697kcal26.5g56.7g37.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna222g349kcal13.3g28.4g18.6g6.3g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439