Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 73g50kcal3.7g6.8g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g58g44kcal9.3g0.8g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g229kcal27.4g18.6g3.4g6.2g
Valittu annoskoko445g115kcal13.7g9.3g1.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna222g57kcal6.9g4.7g0.9g1.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234