Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)350g224kcal11.2g16.8g12.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Oivariini, 60 (100g)13g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Pinaatti 66g8.8kcal1.1g0.3g0.2g0.9g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g708kcal27.4g54.6g41.2g2.8g
Valittu annoskoko444g354kcal13.7g27.3g20.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna222g177kcal6.9g13.7g10.3g0.7g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727