Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g457kcal34.4g37.8g17.6g5.6g
Valittu annoskoko445g229kcal17.2g18.9g8.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna223g114kcal8.6g9.5g4.4g1.4g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355