Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 175g281kcal52.9g0g7.5g0g
Hunaja2.5g8.4kcal0g2g0g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g893kcal109.2g21.6g41g6.4g
Valittu annoskoko445g446kcal54.6g10.8g20.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna222g223kcal27.3g5.4g10.3g1.6g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113