Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g70kcal2.2g1.7g5.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1659kcal189.9g0g99.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g750g247kcal8.2g35.2g2.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1002g763kcal18.8g155.3g2g10g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g5568kcal442.4g400.2g220.2g25.6g
Valittu annoskoko4440g2784kcal221.2g200.1g110.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna2220g1392kcal110.6g100.1g55.1g6.4g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571