Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)40g92kcal7.3g5.2g4.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)200g940kcal24g14.4g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g3804kcal106.6g383.4g195.8g74.4g
Valittu annoskoko4440g1902kcal53.3g191.7g97.9g37.2g
Annoskoko puolitettuna2220g951kcal26.7g95.9g49g18.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704