Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1201g4443kcal54g372.3g300.2g44.4g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1201g937kcal201.7g0g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu612g772kcal67.4g1.8g55.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g30g18kcal0.2g3.1g0.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g12459kcal651.8g774g735.6g94.4g
Valittu annoskoko4440g6230kcal325.9g387g367.8g47.2g
Annoskoko puolitettuna2220g3115kcal163g193.5g183.9g23.6g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674