Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)936g374kcal10.3g67.4g4.7g13.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g600g360kcal6g27g24g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1593kcal182.3g0g95.9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g480g120kcal4.8g27.3g0g12g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Chili mausteseos, Old El Paso12g34kcal1g5.9g0.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 960g927kcal28.9g188g3.1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g7073kcal479g677.2g258.8g92.8g
Valittu annoskoko4440g3536kcal239.5g338.6g129.4g46.4g
Annoskoko puolitettuna2220g1768kcal119.8g169.3g64.7g23.2g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185