Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 800g989kcal205g0g17.6g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g800g280kcal8g36g4g28g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Riisi tumma 340g1187kcal23.8g244.8g7.8g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g5006kcal481.4g575.6g59g85.8g
Valittu annoskoko4440g2503kcal240.7g287.8g29.5g42.9g
Annoskoko puolitettuna2220g1252kcal120.4g143.9g14.8g21.5g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147