Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1202g1442kcal228.3g0g60.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g90g811kcal0g0g90.1g0g
Tomaattimurska 2403g707kcal13.5g127.4g4.8g45.7g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g18g67kcal2.3g11.2g1.3g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g6639kcal520.6g373.4g316.8g122g
Valittu annoskoko4440g3320kcal260.3g186.7g158.4g61g
Annoskoko puolitettuna2220g1660kcal130.2g93.4g79.2g30.5g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070