Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3600g864kcal43.2g122.4g7.2g75.6g
Voi, 1 tl, 5 g600g4380kcal6g6g480g0g
Hunaja 240g793kcal1.2g193.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g12074kcal100.8g644.6g974.4g151.2g
Valittu annoskoko4440g6037kcal50.4g322.3g487.2g75.6g
Annoskoko puolitettuna2220g3018kcal25.2g161.2g243.6g37.8g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357