Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g1953g2480kcal167.9g388.6g25.4g44.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)90g162kcal1.6g3.2g15.3g2.3g
Paseerattu tomaatti rainbow1502g526kcal15g103.6g7.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton300g481kcal24g12g39.1g0g
Oltermanni 9% (Valio)216g454kcal67.1g0g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon90g207kcal12.6g1.4g16.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 240g547kcal12.2g42.1g33.8g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8892g9742kcal602.2g1107g313.8g124g
Valittu annoskoko4446g4871kcal301.1g553.5g156.9g62g
Annoskoko puolitettuna2223g2436kcal150.6g276.8g78.5g31g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872