Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle2386g3102kcal155.1g477.2g71.6g119.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Korianteri, annos 10g45g9kcal0.9g1.8g0.2g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 439g1508kcal44.8g307.6g5.3g15.4g
Korianteri, tuore, annos 20g405g81kcal8.1g16.2g2g12.2g
Sinappi 45g59kcal2g6.3g2.7g0.8g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8892g13358kcal443.2g1733.2g527.8g342.8g
Valittu annoskoko4446g6679kcal221.6g866.6g263.9g171.4g
Annoskoko puolitettuna2223g3340kcal110.8g433.3g132g85.7g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161