Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 801g991kcal205.4g0g17.6g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g801g281kcal8g36.1g4g28.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi2404g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 72g44kcal3.7g6.9g0.1g0g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Riisi tumma 341g1189kcal23.8g245.2g7.8g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g5015kcal482.2g576.8g59g86g
Valittu annoskoko4448g2508kcal241.1g288.4g29.5g43g
Annoskoko puolitettuna2224g1254kcal120.6g144.2g14.8g21.5g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147