Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman67g113kcal8g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 17g3.8kcal0.3g0.4g0g0.4g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Juuriselleri 23g7.2kcal0.3g1.1g0g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g339kcal18.8g21.2g13.8g6.2g
Valittu annoskoko445g170kcal9.4g10.6g6.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna222g85kcal4.7g5.3g3.5g1.6g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512