Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha166g276kcal31.6g0g16.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl125g37kcal5.7g2.4g0.4g2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)50g135kcal15g0g8.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g104g156kcal1.7g3.6g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g1208kcal108g12g82.2g4g
Valittu annoskoko445g604kcal54g6g41.1g2g
Annoskoko puolitettuna223g302kcal27g3g20.6g1g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667