Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 94g294kcal7.7g54.1g2.8g9.3g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g44g70kcal10.1g0g3.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 44g99kcal7g0.2g7.9g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g63g200kcal14.4g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g1962kcal126g108.6g107.2g18.6g
Valittu annoskoko445g981kcal63g54.3g53.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna223g491kcal31.5g27.2g26.8g4.7g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568