Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 63g119kcal17g0g5.6g0g
Tonnikala vedessä 63g66kcal14.1g0g0.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g73g31kcal7.2g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g8.4g5.3kcal0.3g0g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki105g59kcal8.9g5.2g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g84g217kcal25.1g1.7g12.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g21g125kcal5g1.4g11.3g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]25g100kcal5.3g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g1458kcal166.2g20.4g83g0g
Valittu annoskoko445g729kcal83.1g10.2g41.5g0g
Annoskoko puolitettuna223g365kcal41.6g5.1g20.8g0g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716