Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g77g277kcal6.2g60.8g0.4g1.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.1g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell96g104kcal23.1g0g0.5g0g
Pesto rosso14g41kcal0.6g0.7g3.9g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g12g8.7kcal0.3g1.7g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset96g24kcal1.2g3.9g0.5g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 96g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g8.7g9kcal0.1g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g986kcal63.2g139g17g8.4g
Valittu annoskoko445g493kcal31.6g69.5g8.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna223g247kcal15.8g34.8g4.3g2.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823