Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Auringonkukansiemen 45g267kcal10.3g5.7g22.3g2.7g
Kurpitsansiemenet, kuivattu32g170kcal7.7g5.6g14.5g1.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 14g91kcal3.6g0.9g7.8g1.7g
Kaurahiutale 18g67kcal2.6g10.3g1.3g1.8g
Vesi158g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g2427kcal85g297g96.2g27.4g
Valittu annoskoko446g1214kcal42.5g148.5g48.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna223g607kcal21.3g74.3g24.1g6.9g
Arvot/100g100g272kcal9.5g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316