Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman667g1134kcal80g0g66.7g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi2501g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 167g38kcal3g4g0.3g3.5g
Palsternakka 250g159kcal1.3g29.5g1g11.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Juuriselleri 228g72kcal2.9g10.5g0.5g7.1g
Peruna, keskikokoinen 60g334g200kcal5g43.3g0.3g3g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.3g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8900g3393kcal190g208.4g140.8g62.8g
Valittu annoskoko4450g1697kcal95g104.2g70.4g31.4g
Annoskoko puolitettuna2225g848kcal47.5g52.1g35.2g15.7g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512