Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1397g5168kcal69.8g446.9g349.2g27.9g
Pinaattipakaste 150g524g73kcal10g2.1g2.6g6.8g
Parsakaali brokkoli 524g184kcal24.2g10.2g1.6g13.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 698g2089kcal125.7g8.4g174.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots175g1082kcal50.6g22.7g96g6.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 698g601kcal21.6g30.7g41.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu419g528kcal46.1g1.3g37.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g19449kcal696g1044.6g1407.2g108.6g
Valittu annoskoko4452g9725kcal348g522.3g703.6g54.3g
Annoskoko puolitettuna2226g4862kcal174g261.2g351.8g27.2g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218