Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1750g1243kcal28g280g1.8g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli245g66kcal3.4g9.3g1.5g2.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 525g912kcal92.5g0g60.6g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g53g8.4kcal1.7g0.5g0.2g0.5g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1155g635kcal35.8g73.9g23.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)25g176kcal0g0g19.6g0g
Kesäporkkana (Pirkka)700g175kcal4.2g37.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g6431kcal331.2g801.6g216.4g6.4g
Valittu annoskoko4452g3216kcal165.6g400.8g108.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna2226g1608kcal82.8g200.4g54.1g1.6g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957