Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2098g2727kcal356.6g42g172g2.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g699g98kcal13.3g2.8g3.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1165g3147kcal128.2g559.4g35g2.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 466g319kcal7g19.6g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g12629kcal1013.8g1255.2g467.8g9.8g
Valittu annoskoko4452g6315kcal506.9g627.6g233.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna2226g3157kcal253.5g313.8g117g2.5g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902