Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1399g336kcal16.8g47.6g2.8g29.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g350g1224kcal21g265.8g5.9g7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g929kcal106.3g0g56g0g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Chili mausteseos, Old El Paso5.6g16kcal0.4g2.7g0.3g0g
Siirappi 56g169kcal0.1g41.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g5623kcal303.4g758g132g85.6g
Valittu annoskoko4452g2811kcal151.7g379g66g42.8g
Annoskoko puolitettuna2226g1406kcal75.9g189.5g33g21.4g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943