Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit1680g3478kcal252g35.3g255.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1092g437kcal18.6g89.5g1.1g15.3g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g840g2940kcal109.2g604.8g10.1g19.3g
Juustodippi, Pirkka 300g840g1092kcal26g14.3g103.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g15893kcal811.6g1487.8g739.8g69.2g
Valittu annoskoko4452g7946kcal405.8g743.9g369.9g34.6g
Annoskoko puolitettuna2226g3973kcal202.9g372g185g17.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217