Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1964g3260kcal373.1g0g196.4g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)561g365kcal18g26.9g19.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g210g673kcal18.9g109.4g12.6g18.9g
Omena, ulkomainen, kuorittu 561g251kcal1.1g52.9g0.6g10.1g
Sipuli 421g127kcal5.3g20.2g0.8g7.2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g295g262kcal44.2g1.5g8.8g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g421g1178kcal80g0g96.8g4.2g
Siirappi 20g59kcal0g14.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g12351kcal1081.2g451g671.2g80.8g
Valittu annoskoko4452g6175kcal540.6g225.5g335.6g40.4g
Annoskoko puolitettuna2226g3088kcal270.3g112.8g167.8g20.2g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706