Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g56g73kcal2.5g12.3g1.4g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Keittojuures, Pirkka400g100kcal4g18g1.2g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g600g552kcal114g0g6g0g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g360g238kcal54g0g2.5g0g
Ruohosipuli, tuore40g11kcal0.6g1.5g0.2g0.4g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8916g3487kcal393.2g397.4g29.2g31.8g
Valittu annoskoko4458g1744kcal196.6g198.7g14.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna2229g872kcal98.3g99.4g7.3g8g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514