Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 58g37kcal1.9g2.8g2g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Pekoni atria50g174kcal7.4g0g14.9g0g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g1373kcal114.2g32g84g4.4g
Valittu annoskoko446g686kcal57.1g16g42g2.2g
Annoskoko puolitettuna223g343kcal28.6g8g21g1.1g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731