Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1997g700kcal92.3g38.9g6g49.9g
Jauheliha, sika-nauta 666g1474kcal116.5g0g113.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 999g3296kcal20g30g349.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)133g107kcal4.5g25.3g1.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa333g999kcal76.6g0g76.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g333g932kcal63.2g0g73.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g15015kcal746.2g188.4g1239.6g99.8g
Valittu annoskoko4460g7508kcal373.1g94.2g619.8g49.9g
Annoskoko puolitettuna2230g3754kcal186.6g47.1g309.9g25g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366