Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g1168g3152kcal186.8g0g268.5g0g
Lohifilee 3002g5864kcal561.1g0g405.3g0g
Timjami 6.7g19kcal0.6g1.8g0.5g2.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g33g44kcal1g7g2g4.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 200g54kcal6.2g2.1g1.6g3.2g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g18318kcal1513g28g1356.2g24.4g
Valittu annoskoko4460g9159kcal756.5g14g678.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna2230g4580kcal378.3g7g339.1g6.1g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391