Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 449g454kcal5.8g21.8g36.8g7.7g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 404g307kcal18.2g52.1g0.8g4g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2243g1346kcal22.4g100.9g89.7g13.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1301g1431kcal325.3g0g13g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g404kcal0g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g7884kcal743.4g349.6g370.4g50.4g
Valittu annoskoko4464g3942kcal371.7g174.8g185.2g25.2g
Annoskoko puolitettuna2232g1971kcal185.9g87.4g92.6g12.6g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481