Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g361g2637kcal3.6g3.6g289g0g
Vehnäjauho puolikarkea 704g2417kcal71.8g493g8.5g24.7g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 361g311kcal11.2g15.9g21.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g614g125kcal3.7g23.3g1.8g8.6g
Oliivi kivetön musta rainbow181g325kcal1.1g10.3g30.7g0g
Katkarapu 722g494kcal104.3g0g7.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%722g1156kcal19.5g19.5g108.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 361g1367kcal100.7g0g108.4g0g
Muna, annos 60g433g380kcal32.8g3.6g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g18425kcal697.6g1139.2g1205.4g66.6g
Valittu annoskoko4464g9213kcal348.8g569.6g602.7g33.3g
Annoskoko puolitettuna2232g4606kcal174.4g284.8g301.4g16.7g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460