Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 720g130kcal4g18g2.9g5g
Purjosipuli450g86kcal8.1g10.8g0.9g9.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g666g233kcal6.7g45.3g3.3g9.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P450g270kcal4.5g20.3g18g2.7g
Kiinankaali 360g72kcal5.6g8.1g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g1620kcal60g210.8g52.8g61.8g
Valittu annoskoko4464g810kcal30g105.4g26.4g30.9g
Annoskoko puolitettuna2232g405kcal15g52.7g13.2g15.5g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441