Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2876g3221kcal632.7g0g86.3g0g
Porkkanaraaste 200g599g162kcal3.6g31.8g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Korppujauho (Myllyn Paras)120g443kcal16.7g86.9g3g4.9g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Hirvenjauheliha oma saalis446g499kcal98.1g0g13.4g0g
Porkkanaraaste 200g93g25kcal0.6g4.9g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)19g69kcal2.6g13.5g0.5g0.8g
Rypsiöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g9660kcal1520.4g309g280.2g55.8g
Valittu annoskoko4464g4830kcal760.2g154.5g140.1g27.9g
Annoskoko puolitettuna2232g2415kcal380.1g77.3g70.1g14g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852