Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g3016g1810kcal301.6g129.7g9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu664g836kcal73g2g59.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g724g2244kcal123.1g390.9g21g94.1g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g9992kcal1001.6g1090.8g179.4g188.8g
Valittu annoskoko4464g4996kcal500.8g545.4g89.7g94.4g
Annoskoko puolitettuna2232g2498kcal250.4g272.7g44.9g47.2g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292