Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g361g1227kcal30.7g259.7g6.5g25.3g
Kesäkurpitsa902g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)226g25kcal2.5g2.5g0.5g2.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 902g931kcal31.1g162.3g9.6g26.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1353g474kcal13.5g93.3g6.8g18.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g361g73kcal2.2g13.7g1.1g5.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)361g649kcal83g0g28.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g7062kcal333.2g1108g117.6g168.2g
Valittu annoskoko4464g3531kcal166.6g554g58.8g84.1g
Annoskoko puolitettuna2232g1766kcal83.3g277g29.4g42.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349