Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1403g2329kcal266.6g0g140.3g0g
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g14g6.5kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2005g1423kcal32.1g320.7g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 802g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g7719kcal610.2g676.6g286g8g
Valittu annoskoko4464g3860kcal305.1g338.3g143g4g
Annoskoko puolitettuna2232g1930kcal152.6g169.2g71.5g2g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673