Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 934g2125kcal177.4g0g158.7g0g
Tomaattimurska 1868g549kcal10.5g99g3.7g35.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä584g239kcal8.2g47.3g1.8g17.5g
Keittojuurekset, apetit584g152kcal5.3g28g1.8g13.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g47g411kcal0g0g46.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g350g46kcal2.1g7.4g0.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g65g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8932g7233kcal416.6g379.4g435.8g135.2g
Valittu annoskoko4466g3616kcal208.3g189.7g217.9g67.6g
Annoskoko puolitettuna2233g1808kcal104.2g94.9g109g33.8g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345