Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet113g125kcal25.9g0g2.3g0g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Maissi jyvät 62g89kcal1.7g15.8g1.5g2.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)146g59kcal2.5g12g0.1g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa7.5g7.5kcal0.8g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g719kcal64.4g69.2g18.4g9.8g
Valittu annoskoko447g360kcal32.2g34.6g9.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna224g180kcal16.1g17.3g4.6g2.5g
Arvot/100g100g81kcal7.2g7.7g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813