Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix45g41kcal0.4g9.4g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g8.7g34kcal0g8.5g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g592kcal43.4g52g21.8g7.8g
Valittu annoskoko447g296kcal21.7g26g10.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna224g148kcal10.9g13g5.5g2g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160