Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.9g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Sokeri 44g178kcal0g43.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl175g595kcal3.5g5.2g61.2g0g
Mustikka, Pakkasmarja175g58kcal0.9g11.2g1g5.8g
Marenki 53g144kcal2.7g32.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g1955kcal14.4g185.6g124.8g11.6g
Valittu annoskoko447g977kcal7.2g92.8g62.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna224g489kcal3.6g46.4g31.2g2.9g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218