Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g175g298kcal35g0g17.5g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g138g228kcal11.1g42.9g1.4g4.2g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1269kcal106.8g95.4g51.2g8.8g
Valittu annoskoko448g635kcal53.4g47.7g25.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna224g317kcal26.7g23.9g12.8g2.2g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759