Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Perunajauhot,rainbow100g324kcal0.1g81g0.1g1.4g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Mansikka 59g27kcal0.3g4.9g0.1g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g29g115kcal0g28.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 59g24kcal0.6g2.4g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g1993kcal29.8g406.4g24g9.4g
Valittu annoskoko448g997kcal14.9g203.2g12g4.7g
Annoskoko puolitettuna224g498kcal7.5g101.6g6g2.4g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386