Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g99g167kcal19.7g0g9.8g0g
Peruna, uusi 73g57kcal1.2g11.8g0.1g0.7g
Sipuli kuivattu 2.8g7.7kcal0.3g1g0g1g
Keittojuurekset, apetit56g15kcal0.5g2.7g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.1g7.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.1g6.9kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g522kcal44.2g33.8g22g6.4g
Valittu annoskoko448g261kcal22.1g16.9g11g3.2g
Annoskoko puolitettuna224g131kcal11.1g8.5g5.5g1.6g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125