Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja4000g6640kcal668g0.4g440g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g424g1857kcal23.3g17.8g187.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8944g17098kcal1390.2g52g1256.2g2g
Valittu annoskoko4472g8549kcal695.1g26g628.1g1g
Annoskoko puolitettuna2236g4275kcal347.6g13g314.1g0.5g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397