Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)700g140kcal0g45.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1400g12558kcal0g0g1386g0g
Sitruunamehu, laimentamaton700g147kcal2.1g11.2g0g0.7g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g105g102kcal6.3g17.9g0.4g0g
Basilika, tuore 70g19kcal2.2g0.7g0.6g1.1g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g70g33kcal1.1g5.1g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8946g26037kcal25g166.2g2776g11.6g
Valittu annoskoko4473g13018kcal12.5g83.1g1388g5.8g
Annoskoko puolitettuna2237g6509kcal6.3g41.6g694g2.9g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423